Pixel 4 XL: arcfeloldás, kameraképek meg minden

A kisebb Google referenciakészülék után a nagy testvér is szót kér: képek, videók és titkok lepleződnek le vietnami és thai forrásból.

Hirdetés

A mai nap alighanem a Google telefonjairól szól, és nem azért, mert frissen bemutatkoztak (jöttükre október 15-én számítsatok), hanem azért, mert a tavalyi évhez hasonlóan több portál is hozzájutott egy-egy tesztmodellhez.

Délelőtt a Pixel 4 mutatta meg magát álló- és mozgóképen, az Android 10-hez hozzátett szoftverfunkciókkal, most pedig a Pixel 4 XL. A thai Rabbit TV a fényes fekete és a matt narancs, illetve fehér változatokat is körbejárja, illetve közöl pár harmadik és negyedik generációt összehasonlító fotót a hátlapi kamerával, a galéria az alábbi képre kattintva nyílik fel.


(forrás: Rabbit TV) [+]

Ez nem minden: a Google által már pedzegetett, többelemes előlapi kamerarendszer többek között az ujjlenyomat-olvasót váltja, biztonságos 3D-s feltérképezést felkínálva.

A Pixel 4 páros fejlett arcazonosítást és előlapi funkciókat fog kínálni
A Pixel 4 páros fejlett arcazonosítást és előlapi funkciókat fog kínálni

A képek tanúsága szerint nem lesz gond sem a normál szemüvegekkel, sem az enyhén színezett napszemüvegekkel feloldáskor.


(forrás: Genk) [+]

A három dimenziós rögzítéshez az alábbi módon kell majd mozgatni a fejet:

Maradnak az elődök szorítófunkciói (a dolog remélhetőleg hatékonyabb lesz), alább pedig jól látható a felület szélesebb körű testreszabhatóságának eredménye:


(forrás: Genk) [+]

Sajnos a vietnami Genk megerősíti: valóban nem lesz ultraszéles kamera az új Pixelek hátlapján, ami sokak szerint fontosabb modul, mint a 2x-es zoomegység, ami először fog egy Google telefonon felbukkanni. A 4K rögzítés adott lesz, de csak 30 FPS-sel, nem 60-nal. Elöl pedig egy 8 és egy 6 megapixeles kamera fog a szelfikhez tevékenykedni, hogy egyetlen alanyt vagy egy kisebb csoportot is lekapjon két látószögének valamelyikével.

Előzmények

Hirdetés