Október 28-án debütál a KitKat?

Hirdetés

A sokáig "Key Lime Pie" néven emlegetett Android 5 helyett a Google végül Android 4.4 KitKat néven mutatta be mobil operációs rendszerének legújabb változatát, mely piaci premierjének időpontjáról eddig nem esett szó. A keresőóriás rejtélyes utalásaiból azonban sokan arra számítanak, hogy október 28-án érkezik az új platform, melyet a népszerű csokoládé gyártója is már korábban megszellőztetett. A Google első utalása az "Everybody dance now!" kiírás volt, mely ugyan a C+C Music Factory dala, ám a csapat eredeti neve 1989-ig 28th Street Crew volt. A legújabb zenei utalás, a "This is it" azonban már sokkal egyértelműbb utalásnak tűnik, hiszen a Michael Jackson film premierjének időpontja 2009 október 28. volt, vagyis éppen a régóta pletykált nap. Az Android 4.4 KitKat mellett a Nexus 5 érkezése is ugyanezen napon várható.

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb fotókon a Nexus 5

    Ezúttal Oroszországban pózolt a kamerák előtt a Google rövidesen érkező Anroid 4.4 KitKat referenciamobilja.

  • Újabb fotók az Android 4.4-ről

    A Google KitKat fantázianéven érkező Android mobil operációs rendszeréről újabb képernyőképek láttak napvilágot.

  • Nincs több titok a Nexus 5 körül

    Egy leleplező videóban a legújabb androidos referenciatelefon szinte minden részletét feltárták, a rendszerrel és a szoftverekkel együtt.

  • Fotókon az Android 4.4 felülete

    Átdolgozott kamera felülettel, valamint integrált nyomtatási és NFC fizetési rendszerrel érkezik a Google legújabb mobil operációs rendszere.

Hirdetés