Új vezeték nélküli billentyűzet érkezik a Samsungtól

A Smart Keyboard Trio 500 egyszerre három eszközhöz tud csatlakozni és dedikált app, illetve DeX indítóval is felszerelték.

A Samsung elég erősen ráment az eszközök közötti átjárhatóságra, a DeX asztali felület pedig már vezeték nélkül is elérhető a Galaxy Note20 szériától kezdve. A legújabb kiegészítő ebbe az ökoszisztémába illeszkedik, de nem kizárólag az asztali felületet támogatja. Bluetooth 5.0-s kapcsolaton keresztül egyszerre három eszközhöz csatlakoztathatjuk a vezeték nélküli billentyűzetet, a készülékek között pedig az F7, F8 és F9-es billentyűvel azonnal válthatunk.


[+]

A Samsung Smart Keyboard Trio 500 280,4 x 127,4 x 15,4 milliméter és 412,3 gramm, a billentyűzetkiosztás pedig nem csak az eszközváltó gyorsgombokat tartalmazza, de három alkalmazás-gyorsindítót is az F1, F2 és F3 pozíciókon. Ezekre bármelyik alkalmazást ráprogramozhatjuk, amennyiben a csatlakoztatott készülék legalább One UI 3.1-es felületet futtat 2021 márciusi frissítéssel. Az árat és elérhetőséget egyelőre nem tudjuk, csak annyit, hogy fekete és fehér színben is választható lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés