Az Android O és a Note 8 is augusztusban startolhat el

A The Korea Herald úgy tudja: a Samsung Galaxy Note8 már a nyár folyamán bemutatkozik, és ami talán ennél is fontosabb: az ősz beállta előtt megvásárolható lesz az első piacokon, ezzel is „beelőzve” az iPhone 8 startját. Az új, S Pennel szerelt Galaxy Infinity Displayt, dupla hátlapi kamerát és Snapdragon 835-ös / Exynos 8895-ös SoC-t kaphat, régiótól függően.


Az utolsó simításokat végzik az Android O-n, először a tavalyi referenciakészülékek kaphatják meg a véglegest [+]

Nem csak a Galaxy Note-re volt jellemző korábban, a friss Android főverzió is ősszel startolt el évekig, aztán tavaly mindkettő befutott a legforróbb hónapokban. A TechRadar úgy tudja: ez 2017-ben is így lesz, és első körben a Google Pixel, illetve a Pixel XL kaphatja meg a fejlesztői béta formájában már teszt alatt álló verziót. Bár egy ideális világban a Note8 is Android O-val startolna el, az eddigi hírek szerint marad a 7.1.1 Nougatnál.

Azóta történt

Előzmények

  • A Note8 is hasonló kialakítást kaphat, mint a Galaxy S8 széria

    Továbbra is tartja magát a feltételezés, hogy a Samsung Galaxy Note8 nem lesz lényegileg eltérő az aktuális csúcsmodellek formavilágától.

  • Elstartolt a Google I/O

    Android O, egyszerűsített zöld robotos főverzió, kiterjesztett valóság, önálló virtuális valóság szemüveg és minden, amit a mesterséges intelligenciáról és a gépi tanulásról tudni akart, csak eddig nem merte megkérdezni.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Befutott az Android O fejlesztői változata

    Akárcsak tavaly, most is tavasztól indul a nyár végén vagy az ősz elején esedékes új Android főverzió bétatesztelése.

Hirdetés