Friss renderképek a Galaxy Note8-ról

A legutóbbi és már elég konkrét Galaxy Note8 információ az volt, hogy a Samsung friss, S-Pennel szerelt phabletje augusztus 26-án, New Yorkban mutatkozik be. Ez pont a berlini IFA előtt van, így teljesen elképzelhető, az Engadget viszont szeptemberi premierről hallott, valamint döbbenetesen magas, 1000 eurós kezdőárról. Persze a Galax S8+ sem olcsó, mindenesetre az alsó hangon 310 ezres ár elég kövér. Cserébe a 6,3 hüvelyes, 3300 mAh-s teleppel szerelt phablet 6 gigabájt RAM-ot kaphat.

A küllem a legtöbb tipp szerint a Galaxy S8 formavilágát követi majd, picit megnőtt képátlóval, S Pennel és dupla hátlapi kamerarendszerrel. Az OnLeaks most frissen kiszivárgott információk alapján alkotott meg egy 3D-s modellt, ami mozgóképen is megcsodálható. Ez az S8-nál szögletesebb készüléket mutat, persze az oldalinál lekerekedő Infinity Displayjel. A videó érdekessége a hátlapon eléggé kiemelkedő kamerasáv. Itt is a lencse (pontosabban a lencsék) mellett kapott helyet az ujjlenyomat-olvasó, ami az S8+ esetében elég messze került a mutatóujjtól.

Azóta történt

  • Megint lekapták a Note8 dupla kameráját

    Az S Pennel szerelt zászlóshajó egy újabb kép alapján is úgy tűnik, dupla hátlapi kamerával és rossz helyen lévő ujjlenyomat-olvasóval érkezik.

  • Komoly lendületben a Samsung

    Története legnyereségesebb negyedévére számít a dél-koreai óriás, az árbevétel és a nyereség oldaláról is lehet ok az örömre.

  • Mindenkinek van Galaxy Note8 képe

    Renderkép, védőtokos kép és az S8+ előlapjával összehasonlító fotó is kiszivárgott a Samsung szerint augusztusban érkező csúcsphabletről

Előzmények

Hirdetés