Hi​rde​tés​

2018. április 21., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A fényerő sínyli meg a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: AndroidHeadlines

Érdekes információ látott napvilágot a Galaxy Note8 kijelzőjébe tervezett ujjlenyomat-olvasóról: nem is a szenzorral, hanem fölötte az AMOLED kijelzővel lehet a gond.

H​i​r​detés​

Elég csak rátelepedni a Galaxy S8 nyomásérzékelős, taptikusan visszajelző, virtuális home gombjára, és világossá válhat: több funkciót szántak neki, mint amit végül megkapott. Már a télen hallani lehetett, hogy a Samsung megpróbálja ide, azaz a képernyő alá helyezni az ujjlenyomat-olvasót, ám ez végül technikai akadályokba ütközhetett, és vélhetőleg a Galaxy Note8-ra sem áll majd a technológia tömeggyártásra készen.

A fehér pötty jelöli, hol okoz állítólag fényerő-elváltozást a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó
A fehér pötty jelöli, hol okoz állítólag fényerő-elváltozást a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó (forrás: Weibo) [+]

Az AndroidHeadlines úgy hallotta, a legfőbb gondot nem is feltétlenül a technológia maga, hanem az AMOLED kijelzővel való párosítás jelenti. Konkrétan arról van szó, hogy a szenzor környékén a panel világosabb, és a Samsungnak nehézséget okoz a fényerő kiegyenlítése. Ugyan még mindig hallani olyat, hogy a Samsung megoldja a dolgot a Note8 startjára, a forrásoldal szerint reálisabb a 2018-as beépítés, a Galaxy S9 megjelenésére. Ami az S Pennel szerelt phabletet illeti, egyes források augusztus elejére, mások a legvégére, közvetlenül az IFA elé várják a bejelentést.

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rde​tés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.