Hirdetés

Komoly frissítést kapott a Wiwe

Az ultramobil elektrokardiogram jelentős szoftveres fejlesztést kapott, a távfelügyeletet lehetővé tévő frissítéssel már elérhető lesz az automatikus adattovábbítás.

A magyar fejlesztésű, egycsatornás ultramobil EKG-hoz tartozó alkalmazás legújabb frissítése lehetővé teszi az automatikus adattovábbítást az ellátó orvos vagy intézmény részére. A telemedicina rendszerek lehetővé teszik, hogy a szolgáltató (pl. egy magánklinika), egy erre a célra létrehozott weboldalán kövesse nyomon páciensei adatait, ezáltal kiküszöbölve a fizikai távolság, vagy a hosszú várólista jelentette akadályokat, gyorsítva és eredményesebbé téve az ellátást, valamint csökkentve az ellátás költségét.


[+]

A fennálló rendszerek közül a HL7/FHIR szabvány integrálása történt meg, amely teljes körűen képes kezelni azt az adatkört, mely a Wiwe mobil applikációban megvan, és a telemedicina szolgáltatók számára átadni szükséges. A telemedicina rendszerek a WIWE által biztosított EKG, pulzus és véroxigén mérések eredményeit saját rendszereikbe integrálják, ezáltal meggyorsítják és kiszélesítik a páciensek diagnosztikai információáramlásának lehetőségét.


[+]

Az eredményeket eddig is el lehetett juttatni a kezelőorvosnak, viszont az automatizált adatfolyam által az olyan idősebb betegek számára is elérhető lesz a szolgáltatás, akiknek mondjuk problémát okoz egy e-mail elküldése. Plusz, a kórtörténet is könnyebben áttekinthetővé válik, ami a trendek felismerésében elsődleges. A Wiwe főleg ebben hasznos; a tizenkét elvezetéses EKG eszközök lényegesen pontosabbak, de az eseti mérések bizonyos tendenciák és problémák felismerését szignifikánsan késleltetik.

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés