Tényleg olcsó lett az Amazfit Bip U

Egyelőre Indiában érhető el a véroxigén-telítettség mérővel szerelt színes óra, ott viszont igazán kedvező áron indít.

A Huami saját márkajelzéssel és a Xiaomi részére is gyárt hordható kütyüket, és remek árával az Amazfit Bip tőlünk is pozitív összképpel távozott. Lett azóta Bip S és megszellőztették a Bip U-t is, amely most kapta meg a hivatalos árat Indiában: az első hónapban 3500 rúpiáért, azaz 15 ezer forintért lehet kosárba helyezni.


[+]

Az igazán olcsó aktivitáskövető 1,43"-es panelt kínál 302 x 320 pixel felbontáson, ötvenféle óralappal. A mindössze 31 grammos karék 5 ATM vízállósági rátával rendelkezik, úgyhogy úszni is lehet benne, összesen pedig hatvannál több sportmódot támogat. A GPS kapcsán akad némi ellentmondás: a sima Bip U ugyanis csak a mobillal együtt navigál, a Bip U Pro viszont kapott GPS modult és iránytűt is, ezt a modellt viszont nem lehet a vásárlási felületen fellelni.


[+]

Akárhogy is: a 230 mAh-s teleppel szerelt, polikarbonát házba bújtatott Amazfit cucc gyorsulásmérővel, optikai pulzusmérővel, SpO2 szenzorral, giroszkóppal és Bluetooth 5.0 antennával is rendelkezik, szilikonpánttal fekszik a csuklóra, legalább 5.0-s Android vagy 10.0-s iOS verziójú eszközökkel dolgozik össze és 9 napot bír egy töltésről.

Előzmények

Hirdetés