Két új Amazfit érkezik

A Pop Pro és a GTS 2 Mini tulajdonképpen várható termékek voltak, most azonban teljes specifikációval és árlistával leplezték le őket.

Kínában leplezte le az Amazfit két új aktivitásmérőjét, a GTS 2 Minit és a Pop Prót.

Amazfit Pop Pro
Amazfit Pop Pro [+]

Az Amazfit Pop Pro a legtöbb téren megegyezik azzal a termékkel, amit itthon Bip U néven lehet ismerni: négyzet alapú kialakítás, 1,43 hüvelykes LCD kijelző, Bluetooth 5, 5 ATM vízállóság, 60 féle sport mód, és állítólag 9 napos üzemidő egy 225 mAh kapacitású akkumulátorral. A Pro jelleg elsősorban a beépített, önálló GPS-vevőből fakad, tehát immár nem lesz a telefon hardverére utalva a rendszer. Ez a felár a kinti árakhoz viszonyítva nagyjából 2500 forintot takar, a termék 300 jüanos ára körülbelül 18 ezer forintnak felel meg, míg itthon csak a Normál Bip U is 25 ezer forint fölött indul.

Amazfit GTS 2 Mini
Amazfit GTS 2 Mini

A GTS 2 Mini sem hoz meglepő újdonságokat, funkcionalitás terén egy az egyben azt tudja, mint a GTS 2, viszont nyilván kisebb, 1,55 hüvelykes OLED kijelzője van, az állítólag azonos (7 nap nagyon aktív, 14 nap normál vagy 21 nap takarékos) üzemidőt pedig szintén apróbb, 220 mAh-s telepből éri el. Az SpO2 mérővel felvértezett, hangszóróval és mikrofonnal ellátott, NFC-s, körülbelül 3 GB-nyi zenei tárolóval ellátott eszköz nagyjából 31 ezer forintnak megfelelő 699 jüanért vehető meg, ezzel jelentősen olcsóbb a normál GTS 2-nél, és kint már meg is lehet fenni, rózsaszín, zöld és fekete színekben.

Azóta történt

  • Pitaka Air Omni Lite - mindent is tölt

    A tokjairól ismert gyártó töltőállomása egy igazi mindenes, ráadásul nem csak az Apple termékeket használók számára nyújt ésszerű megoldást.

Előzmények

  • Decemberben jön az Amazfit GTS 2 mini

    Alig tudott bemutatkozni a GTS 2, de máris érkezhetnek az alváltozatok: mini néven már biztosan jön egy kisebb, de ezen kívül még elérhetőbb árú variánsra is lehet számítani.

  • Az Amazfit Neo mellé új Bip is várható

    Az Amazon indiai oldalán legalábbis a komplett termékismertető és specifikáció megtalálható, hamarosan érkezik címkével.

Hirdetés