Új alsó kategóriás Samsung okostelefonok érkeztek

A Samsung teljesen más utat követ, mint más gyártók, szinte nap mint nap piacra dobnak új okoskészülékeket. A rendkívül széleskörű termékpaletta célja, hogy minden kategóriában ellenfelet állítsanak a konkurenseknek, így az adott felhasználó könnyedén tud majd magának megfelelő eszközt vásárolni. A mai napon három újdonság debütált, a Galaxy Core 2, a Galaxy Trend 2, és a Galaxy Young 2.

A Samsung Galaxy Core 2 a nagyobb méretű kijelzőt hozza el az alsó szegmensbe, hiszen a masina egy 4,5 hüvelykes WVGA megjelenítőt, bőrhatású hátlapot, viszonylag szögletes dizájnt és 2000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A megfelelő teljesítményt az 1,5 GHz-re skálázott négymagos processzor és a 768 MB RAM biztosítja, fotókat pedig az 5 megapixeles kamera segítségével készíthetünk. Az Android 4.4 operációs rendszerre épülő, TouchWiz Essence felülettel ellátott termék fehér és fekete színben lesz elérhető.

A Samsung Galaxy Trend 2 már egy kicsit visszafogottabb specifikációval rendelkezik, a kijelző 4 hüvelykes, felbontása 480 x 800 pixel. A folyamatos működést egy 1 GHz-en pörgő kétmagos processzor biztosítja, RAM-ból pedig 512 MB került a masinába. A hátlapi kamera 5 megapixeles, az akkumulátor teljesítménye 1500 mAh, színösszeállítás tekintetében pedig sötétkék és fehér változatban lesz kapható az Android 4.4 TouchWiz Essence-t futtató készülék.

A Samsung Galaxy Young 2 abszolút a belépőszintű produktumok között kel versenyre, a 3,5 hüvelykes HVGA kijelző meghajtásáért jelen esetben egy 1 GHz-es egymagos CPU felel, RAM-ból az előbbi készülékhez hasonlóan most is 512 MB jutott. A fő kameramodul 3 megapixeles, a hátlapi burkolat alatt pedig egy 1300 mAh-s energiaforrás rejtőzik. A fehér és sötétkék színben érkező jövevény szintén Android 4.4-re építkezik, a TouchWiz Essence pedig most sem maradhatott el.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Galaxy Core Max

    Kínában debütál a Samsung Super AMOLED kijelzővel és négymagos processzorral szerelt kétkártyás „szelfi” belépője.

Előzmények

Hirdetés