Trónok Harca köntösben még drágább a Galaxy Fold

A Caviar Phone komolyabb vagyonelkobzásra készül azoktól, akik mindenképpen aranyba mártott, Trónok Harca tematikájú Galaxy Foldot szeretnének. Aminek még hivatalos megjelenési dátuma sincs.

A Galaxy Fold jött, látott, aztán győzelmi tánc helyett kicsit visszaült az iskolapadba, hogy a kijelző és a hajlítómechanizmus oldaláról rendbe kapják. Már piacon kellene lennie potom 2000 euróért (653 ezer forint), ám az előbbi fejlemények okán egyelőre azt se tudni, mikor lesz belőle a kiváltságosaknak polcról leemelhető termék.


(forrás: GSM Arena / Caviar Phone)

Nos, ez nem tartotta vissza a Caviar Phone-t, hogy bejelentse aranyberakású változatát, pontosabban változatait, mert a karbon- és bőrkivitelű Galaxy Fold csak amolyan belépőszint a témakörben. Az aranycsattal könyvszerű jelleget kölcsönző Game of Thrones Edition lehet az igazán gazdagok játékszere, ha az ilyen csecsebecsék meglágyítják a szívüket és kincstárukat.

A díszítésnek és a kisebbik képernyőn megjelenő George R. R. Martin, illetve The Winds of Winter feliratoknak elkérik az árát: félmillió rubelt, azaz 2,25 millió forintot, plusz némi aprópénzt kell érte kicsengetnie annak, aki kosárba helyezi. Ez mondjuk elég trükkös feladat, mivel a YouTube videó alatti hivatalos link nem működik – remélhetőleg a Caviar ötvösműhelyében nem esett kár, amikor... de ne spoilerezzünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés