Saját készüléket tervez a Caviar

A cég jellemzően már létező modelleket fabrikál méregdrága luxuscikkekké, most viszont saját konstrukción dolgoznak.

A Caviar eddig azt csinálta, hogy fogott egy akármilyen készüléket, általában csúcsmodellt, és addig pakolta rá tetszés szerinti formában és mennyiségben a nemesfémeket, különleges anyagokat és drágaköveket, amíg az ára már csak csillagászati távcsővel volt kivehető. Ötvösmunkaként egyébként szép teljesítmény, az esztétikai vonatkozás pedig szubjektív, de tény, hogy a Caviar nem a visszafogott eleganciáról híres. Ehhez képest a saját modelljük egészen szerénynek tűnik. Amíg valaki saját igényeinek és pénztárcájának megfelelő dizájnt nem kér hozzá.

Az alapokat a Vertu ihlette, így a Caviar első, saját készüléke egy hagyományos, nyomógombos megoldás, alapverzióban arannyal futtatva. Az előzetesből egyelőre nem derült ki, hogy a kijelző érintésérzékeny-e, de az eszközön módosított Android rendszer fut, feltehetően kizárólag a WhatsApp támogatás miatt, ami a Caviar felhasználóknak úgy tűnik, a gyémántok mellett szintén kiemelten fontos aspektus. A Caviar Origin a negyedik negyedévben érkezik, a kezdőár pedig 1000 dollár (majdnem 300 ezer forint) lesz.

Azóta történt

  • Karbonból gyárt mobilt a Carbon

    Speciális monokokk felépítéssel és még különlegesebb anyaghasználattal indul, viszont nagyon drága a feltörekvő gyártó középkategóriába sorolható mobilja.

  • 1 kiló 64 deka. Maradhat?

    A 12,9 hüvelykes Apple iPad Pro (2020) pont ennyit nyom egy kiló (!) 18 karátos arannyal dekorálva.

Előzmények

Hirdetés