Topkategóriás TWS fülessel készül a Xiaomi

A FlipBuds Pro az AirPods Pro ellen versenyezhet és csütörtökön mutatkozik be.

Míg a mobilpiac tavaly megtorpant a globális események hatására, hogy aztán idén újult erővel csalogasson vásárlót, a viselhető kütyük 2020-ban minden korábbinál jobban futottak, és még erre is rálicitálhat 2021. Különösképpen a hearables lépett előre, amely a fülbe dugható, vezetékmentes, némi okosfunkcióval felvértezett bigyókat foglalja magában, és messze még a lendület vége.

A FlipBuds Prót már fényképen mutogatja a Xiaomi
A FlipBuds Prót már fényképen mutogatja a Xiaomi

Jó pár versenyzőt nevezett eddig is a műfajba a Xiaomi, gondoljunk csak a különféle Mi True Wireless modellekre vagy a nagyon kedvező árú Mi AirDots Basicre. Csütörtökön viszont a másik végleten lehet a hangsúly: a brand a komolyabb TWS, vagyis teljesen vezetékmentes fülesek ellen szállhat harcba a FlipBuds Próval.

A töltőtok is megcsodálható
A töltőtok is megcsodálható

A füles és töltőtokja is megcsodálható a Xiaomi hivatalos poszterein, a specifikációkra ugyanakkor még két napot várni kell. A márka mindenesetre a FreeBuds Pro és az AirPods Pro ellen készülhet, a weibós oldal ugyanis high-end audioélményt ígér fejlett zajszűréssel, amihez persze nyilván a szokásos Mi füleseket meghaladó árcédula társul majd. Hogy mekkora szám lesz ráírva, csütörtökön kiderül.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Xiaomi FlipBuds Pro

    A gyártó új TWS fülhallgatójában megvan a fejlett aktív zajszűrés, a Qualcomm zenei chip, és számos szoftveres extra, mégsem a legdrágább árkategóriában kell keresni.

Előzmények

Hirdetés