Bemutatkozott a Xiaomi FlipBuds Pro

A gyártó új TWS fülhallgatójában megvan a fejlett aktív zajszűrés, a Qualcomm zenei chip, és számos szoftveres extra, mégsem a legdrágább árkategóriában kell keresni.

Ha a csúcskategórás TWS fülhallgatók ligájából szeretnénk válogatni, combos árcímkékkel fogunk találkozni, a fejlett technológiát bizony meg kell fizetni, függetlenül attól, hogy a Huawei FreeBuds Pro, vagy épp az Apple AirPods Pro a szimpatikusabb irány számunkra. A Xiaomi FlipBuds Pro ezekkel szemben jóval elérhetőbb árú, Kínában 37 ezer forintnak megfelelő 800 jüanért dobható a virtuális kosárba, mégsem hiányzik belőle egy érdemi funkció vagy hívószó sem.

[+]

Az ergonomikus kialakítású eszköz a szokásos, töltőkapszulás megoldással használható, visszajelző led a tok külső részére került. A zenei minőségért a Qualcomm-féle QCC5151-es Bluetooth chip felel, ami egy prémium szintű SoC-je az amerikai vállalatnak, nem csak az 5.2-es Bluetooth-t, de természetesen az adaptív aptX-kodekcsomagot is támogatja.

A fülhallgatóban 11 milliméteres dinamikus meghajtók látják el a zenei feladatot, az aktív zajszűrést pedig három mikrofonnal rakja össze a rendszer, és akár 40dB-s zajkioltásra is képes a technológia. Van low-latency, azaz tovább csökkentett késleltetésű mód, aminek kapcsán konkrét milliszekundumokkal nem dobálózik a gyártó, azt viszont tudjuk, hogy csak bizonyos Xiaomi-modellekkel érhető el, mint például a Mi Mix Fold, Mi 10- és Mi 11-széria, Redmi K30- és K40-széria, illetve a Redmi Note 9 Pro.

[+]

Konkrét számokat az akkumulátorok kapacitása felől nem kaptuk, de a gyártói állítás szerint a fülhallgató önmagában 5 óráig megy aktív zajszűréssel vagy 7 óráig kikapcsolt zajszűréssel, és 28 óra a teljes lejátszási idő, tehát három extra teljes töltéssel lehet számolni a tokkal kapcsolatban. A tok nem csak USB-C-vel, de vezeték nélkül is tölthető. Kíváncsian várjuk, hogy a csak fekete színben elérhető eszköz a nemzetközi piacra is kilépjen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés