Tömzsibb lehet csukva a Galaxy Z Fold4

Nem lesz annyira kezes, mint az Oppo Find N, de jó irányban változhat a képernyőarány.

Hirdetés

Apróbb mérete és könnyebb kivitele miatt is kapósabb a Galaxy Z Flip3 a Z Fold3-nál, és úgy hallani, hogy a kagylótelefonhoz rendelt idén több komponenst a Samsung. Ettől még a trendszetter Z Fold4 lesz a márkánál az igazi, hajlítható zászlóshajó, és szóba került már a Snapdragon 8 Gen1+ chip az exynosos vitákat kikerülve, az S Pen elhelyezése a házban (azért arra kíváncsiak vagyunk, hogyan fér bele) és a kamerás erősítés is.

A friss pletykák most előnyösebb képarányról szólnak, ami a csukott használatot könnyítheti meg. A 7,6" körüli képátló maradhat nyitva, viszont amikor az embernek csukva kellett az elődöt használnia, a 6,2"-es, 24,5:9 arányon roppant keskeny kialakítás nem volt kedvező sem böngészés, sem pedig játék közben, és ezt kétségtelenül ügyesebben oldotta meg a tömzsibb Oppo Find N 18:9 arányú külső kijelzőjével, bár az úgy egyébként is kisebb, kezesebb készülék.

A Samsung-féle folytatás ez irányba változhat, még ha csak egész keveset is. A belső panel 6:5 arányon még négyzetesebb lehet, a külső pedig szélesebb és alacsonyabb, 23:9-es arányra javítva. A telepméret maradhat 4400 mAh-n, a főkamera viszont 108 megapixelre erősíthet, 12 megapixeles ultraszéles és 10 megapixeles, 3x-os zoomegység kíséretében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés