Hirdetés

2018. július 18., szerda

Gyorskeresés

Több újdonsággal bővülhet a Pixel Launcher és a Pixel 2 kameraszoftvere

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Artem Russakowskii

Dedikált portrémód, keresősáv a főképernyő alján és állandó zenefigyelés a Google Pixel 2 állítólagos újdonságai között.

Hirdetés

Artem Russakovskii az AndroidPolice-tól közzétett néhány értesülést az október 4-én érkező két új Pixel okostelefon kapcsán. Az újságíró értesülései szerint a Pixel 2 ugyan nem kap dupla kamerarendszert a hátlapon, mégis bemutatkozik a Google-féle portrémód, csak egy kamera és digitális háttérelmosás bevetésével. A Pixel Launcher is frissülni fog, melynek a leglátványosabb eleme a főoldal aljára kerülő keresősáv lesz. A Google I/O-n a PhoneArena ezt már lencsevégre kapta.

Russakovskii úgy hallotta, hogy a Pixel 2 akkor is hallgatózni fog, hogy épp milyen zene szól, ha le van zárva a képernyő, ilyenkor kiírja az előadót és a számcímet. Azért remélhetőleg a felhasználó beszélgetéseit és egyéb hangeffektekkel kísért tevékenységeit nem figyeli majd állandó jelleggel. A kisebbik új Pixelt a HTC gyártja a Google számára, és az U11-hez hasonlóan ez is oldalsó nyomásfunkciókat kaphat, így előhívva például a hangsegédet. A Pixel 2 előlapjára sztereó hangszórópár kerül, a védőüveg pedig lapos lesz, azaz nem kap finom lekerekítést vagy képernyőíveket a széleken.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.