Tengerfenékre küldheti a Razr 2023 a riválisokat

Minden kagylótelefon csomagolhat, ha a csupa kijelzős renderekből valóság lesz.

Hirdetés

Evan Blass friss Motorola Razr 2023 renderképekkel rukkolt elő, nekünk meg a szívverésünk állt meg egy pillanatra: ha az itt látható 3D anyagoknak van valóságtartalma, olyan lehet az idei hajlítható Moto, amilyennek mindig kellett volna lennie a modernizált kagylóműfajnak.


(forrás: Evan Blass)

Csak addig bizarr az egész, csukott kameraoldalt körbeölelő képernyő (mínusz a zsanérrész), amíg bele nem gondolunk, hogy tulajdonképpen mindennapos a mobilvilágban a lyukasztott kijelző, technológiai helyett legfeljebb költségvetésbeli akadálya lehet a megvalósításnak.


(forrás: Evan Blass)

Mivel viszont a hajlítható csodák eleve méregdrágák, simán ráterhelheti a Motorola a vásárlóra ezt a szuper megoldást, ami után holmi Z Flip minikijelzővel nem lehet többé vagánykodni, de a Find N2 Flip is elszégyellheti magát.


(forrás: Evan Blass)

A Razr 2023-at Evan Blass korábban is szóba hozta már, sőt: és Juno, illetve Venus munkacímen mindjárt két változat érkezéséről hallott, melyek közül az egyik nyilván az elérhető legerősebb lapkára számíthat, ez most pedig a Snapdragon 8 Gen 2 (a Galaxy különkiadást nem számolva). A másik szerényebb specifikációval és árcédulával várható – és a mobilpiaci logika szabályai szerint kisebb, hagyományosabb külső kijelzővel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés