Itt az első fotó az új Motorola Razrről

Egész fedlapot elfoglaló külső kijelző, megújuló zsanér, új szín.

Az eddigiekhez képest is hatalmas külső kijelzővel érkezhet a Motorola Razr 2023. A készülékről már korábban közöltünk pár renderképet, melyek az új dizájnt mutatják be. A forma nem változna nagyon, ám a külső kijelző jelentősen megnőve, elfoglalva a kagylótelefon felső részének szinte egészét, körülölelve a két kameraszenzort és a LED villanót is.

Ez az első fotó a Motorola Razr 2023-ról.
Ez az első fotó a Motorola Razr 2023-ról. (forrás: 91Mobiles Hindi) [+]

A hindi 91Mobiles most egy fotót szerzett a Snapdragon 8 Gen 2 lapkával várható telefonról. A képen jól kivehető az újabb, megerősítettnek tűnő zsanér, valamint az is, hogy fekete mellett idén már vörösben is elérhető lesz a telefon. A fedlapon pedig pont olyan felirat látható, melyet a tesztelésre szánt, még piacra nem küldött darabokra nyomtat a Motorola.

A korábbi specifikációk alapján a belső kijelző marad 6,7 hüvelykes átlóval rendelkező, a kamerák közül a széles látószögű 64 MP-es felbontással, míg az ultraszéles 13 MP-lel fotózhat. A bemutatóról egyelőre semmit nem tudni, ha követi a tavalyi menetrendet a cég, akkor első körben Kínában lesz bemutatva és piacra dobva a készülék, majd később kezdődik a globális forgalmazás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés