Ilyen lehet a Z Flip5 hatalmas külső kijelzője

Megbízható kulcsinformáció és kétséges renderek érkeztek.

Az utolsó simításokat végzi a Samsung a Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 készülékeken, már ami a külsőt illeti, elvégre lassan indul a gyártás és az augusztusi-szeptemberi bemutató előkészítése. Amíg a tablet/telefon hibrid külső paraméterei nagyjából változatlanok maradhatnak 6,2"-es külső kijelzővel, ám 13 mm környékére fogyó vastagsággal összecsukva, látványosabb lehet a kagylótelefon fejlődése.


(forrás: Super Roader) [+]

Egyfelől a Samsung megszabadulhat a hajlítható panel gyűrődésmintájától, a zsanér pedig cseppalakú lehet, a víz mellett elvileg a port is kívül tartva. Másfelől 1,9"-ről 3,4"-re nőhet a külső panel a kamerák környékén, és ehhez mindjárt felhasználói renderképek is érkeztek.

Érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy amíg Super Roader két panelt vár kívülre: egy aprót a két optika és a LED villanó mellett, illetve egy nagyobbat ezek alatt, addig Ice Universe egyetlen, 1:1,038 arányút, azaz lényegében négyzetest. Erre kapásból több adat férhet, a Z Flip4 egyik jogos kritikája ugyanis az, hogy kevés dologra lehet a külső kijelzőt használni.


A Razre 2023 lehetséges külső panelje (forrás: Evan Blass)

Azt már mi tettük hozzá, hogy a dizájnvonalon versenyző kagylótelefonnak szinte hibája volt az újrahasznosított, korábbi években ragadt külső, és bár Super Roader képei valószínűleg előnyösebbek a valóságnál, elég újítással újfent az asztaltársaság sztárja lehet a Flip. Ez kapóra is jöhet, a Motorola Razr 2023-at ugyanis szintén méretes külső panellel emlegetik, és nem jönne ki jól, ha a legtöbb foldable-t elpasszoló Samsung dizájnhátrányba kerülne.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés