Hirdetés

TDK nyereményjáték a Mobilarenán

Örömmel jelenthetjük be, hogy újabb nyereményjáték indul a Mobilarenán, melyben partnerünk a blogjukból már jól ismert TDK Life on Record. A patinás gyártó által létrehozott márka az elmúlt időszakban egy nagyon komoly termékportfólióval tért vissza az audiótechnika világába, leginkább fül- és fejhallgatókkal és különféle hordozható, okos eszközökhöz csatlakoztatható audiorendszerekkel foglalkoznak a mindenki által ismert adathordozók mellett.

A játékkal a gyártó elsődleges célja, hogy a Mobilarena olvasói megismerjék a márkát és elmélyíthessék az audiótechnikával kapcsolatos tudásukat, épp ezért a kérdések között több edukatív jellegű is lesz. Ezen kívül szeretnének új rajongókat is szerezni mind a márkának, mind a Facebook oldalukra, melyet a játék kapcsán amúgy is érdemes lehet lájkolni, hiszen sok hasznos információ olvasható ott a különféle termékekről. A csupa helyes választ adók között a következő termékek kerülnek kisorsolása:

A csupa helyes választ adók nem csak részt fognak venni a sorsoláson a fenti nyereményekért, hanem automatikusan kapnak majd egy kuponkódot privát üzenetben, melynek segítségével a jelenleginél 55 százalékkal olcsóbban, 39 000 forintért vásárolhatják meg a TDK LoR jelenlegi csúcsfülhallgatóját, a BA200-at.


[+]
A főnyeremény

A játék a 29. naptári héten fog tartani, minden hétköznapi két új kérdést adunk majd fel, illetve szombaton még egy darabot. A kérdéseket az ezt követő hét első napján is meg lehet válaszolni (éjfélig). Kérünk mindenkit a szabályok elolvasására és betartására, mert ezúttal is szigorúak leszünk; ha valaki akár egy apró információmorzsát is ad valamelyik kérdéssel kapcsolatban, játékostársait félrevezeti, netán a válaszokkal információkat próbál kiszedni másokból, az nem csak a játéktól, hanem adott esetben a fórum használatától is el lesz tiltva. A nyereményjáték ide kattintva érhető el, a játékkal kapcsolatos észrevételeket pedig az itt elérhető fórumtémában várjuk, nem pedig az e hírhez kapcsolódóban.

Sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

A Mobilarena és a TDK LoR csapata

Azóta történt

Előzmények