Hirdetés

LG blog: Tartozékok a G Pad 8.3 mellé

Az a helyzet, hogy mind a felhasználói visszajelzések, mind pedig a szaksajtó véleménye szerint az LG G Pad 8.3 kimondottan jól sikerült tablet lett, ideális mérettel, jó anyaghasználattal, korrekt hardverrel és ezekhez képest barátságos árcédulával. Már a készülék tesztjében is azt írtuk, hogy az egész masina olyan, mintha valaki tényleg leült volna a koreai központban és konkrétan végiggondolta, hogy mik a legfontosabb pontok egy táblagépnél, aztán kvázi kompromisszumok nélkül ezt meg is valósították. És itt olyan apróságokról van szó, mint az okosan elhelyezett hangszórók, vagy a telefonnal való együttműködést segítő Q Pair alkalmazás.

Valószínűleg az LG-nél is abban reménykedtek, hogy a gép sikeres lesz, ezért tartozékok is készültek hozzá. Ezek közül mi most kettőt mutatunk be, egyik kapcsán sem kell valami űrtechnológiás bigyóra gondolni, két olyan apróságról van szó, ami általában a normálisabb gépekhez más gyártóknál is kapható.

Első alanyunk egy dokkoló, amely formájában és méretében illeszkedik a G Pad 8.3-hoz, egy hátrafelé elkeskenyedő alakú, nem túl nehéz, fehér színű idomról van szó, amelynek elülső részébe állítva tehetjük be a gépet. Így a tablet stabilan áll, kissé hátrafelé döntve, s természetesen a készüléken alul található microUSB csatlakozó pont belepattan a dokkolón kialakított résbe. Töltést hátulról adhatunk az egész képződménynek, természetesen géphez is csatlakoztatható ilyen módon.

A másik tartozék egy tok, amelynek hátsó része alapvetően merev, rá kell pattintani a készülékre, így védi a hátlapot, de természetesen a megfelelő helyeken lukas, hogy a kamera és a hangszórók kinézhessenek rajta. Az előlapra egy belülről puha felületű, kivülről inkább jogi mappákat idéző borítással ellátott takarólemez hajlik rá, amely aktív, azaz kinyitáskor a kijelző feloldása automatikusan megtörténik. S természetesen ez visszafelé is működik, ha ráhajtjuk a panelt az előlapra, akkor a G Pad 8.3 nyugalmi állapotba kerül. Mivel a fedlap körülbelül a felénél megtörhető, ezért lehetőségünk van arra is, hogy hátrahajtva megtámasszuk az egész készüléket vízszintes állapotban. Ehhez a hátlapon található kis LG feliratot ki kell hajtani, ebbe kapaszkodik bele a visszahajtott előlap széle.

A két tartozék hamarosan kapható, a dokkoló ára 9450 forint, míg az aktív tokért közel 18 ezer forintot kell leszurkolni. Ez utóbbi kiegészítő egyébként nem csak feketében, hanem fehér és pink színben is elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G Pad 8.3 - vissza a jövőbe

    Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.

Hirdetés