Takarót kapott a Nexus 10

Hirdetés

A Nexus 10 több mint négymillió képpontot tartalmazó kijelzője védelméről gondoskodik a frissen piacra dobott „Book Cover”, mely a készülék hátoldalára pattintható anélkül, hogy jelentősen megvastagítaná a készüléket. A takaró felnyitásával a táblagép automatikusan felébreszthető, míg bezárásával készenléti állapotba kerül. A 254 x 178 milliméteres és 68 grammos kiegészítő a Google Play online áruházban nettó 29,99 dollárért, illetve Európában bruttó 29,99 euróért került forgalomba skarlátvörös és sötétszürke árnyalatokban.

Azóta történt

  • Nexus 11 a Samsung műhelyéből

    Nyolcmagos Exynos processzorral és hatalmas felbontású kijelzővel debütálhat a Google és a Samsung következő közös táblagépe.

Előzmények

  • Google Nexus 10 - az éleslátás mestere

    A Google legújabb Nexus 10 névre hallgató táblagépe járt nálunk, mely brutális kijelzőfelbontással hívja fel magára a figyelmet.

  • Android 4.2 bemutató

    Felhasználói fiókokkal, képernyőkímélővel, új kamerafunkciókkal és zárolt képernyőre pakolható minialkalmazásokkal támad a legújabb robot.

  • Nexus 10 – papírforma szerint

    Az Egyesült Államokban tomboló hurrikán miatt csendben debütált a Samsung és Google kedvező árfekvésű, WQXGA megjelenítővel szerelt táblagépe.

  • Galaxy blog: Videón a Nexus 10

    A Samsung gyártja a Google új referenciatábláját, a részletes specifikációk mellé egy videó is érkezett.

Hirdetés