Nexus 11 a Samsung műhelyéből

A SamMobile értesülései szerint a 8 hüvelykes Full HD AMOLED kijelzővel, négymagos Exynos processzorral, 5 megapixeles fő és 2 megapixeles előlapi kamerával szerelt Galaxy Tab 8.0 mellett a Samsung két 11 hüvelykes megjelenítővel szerelt táblagépen is dolgozik, melyek közül az egyik a Nexus sorozatban landolhat. Furcsa módon a két készülék jelentősen eltérő műszaki paraméterekkel bír, hiszen míg a Galaxy Tab 11 kétmagos Exynos processzor köré épül, addig a Google számára készített kiadás kapcsán a négy plusz négy magot tartalmazó Exynos Octa processzor használatára lehet számítani. Más téren a két készülék közel azonosnak tűnik, hiszen mindkettő 11 hüvelykes Super PLS TFT kijelzőt, 8 megapixeles hátoldali és 2 megapixeles előlapi kamerát, valamint microSDXC kártyahelyet kapott. A trió piaci premierjének időpontja egyelőre nem ismert, de a Nexus 11 leleplezése a Google I/O fejlesztői csúcstalálkozó során várható.

Nexus 10
Nexus 10

Azóta történt

Előzmények

  • Takarót kapott a Nexus 10

    A Google online áruházában már elérhető a Nexus 10 kijelzővédő „Book Cover” takarója.

  • Google Nexus 10 - az éleslátás mestere

    A Google legújabb Nexus 10 névre hallgató táblagépe járt nálunk, mely brutális kijelzőfelbontással hívja fel magára a figyelmet.

  • Android 4.2 bemutató

    Felhasználói fiókokkal, képernyőkímélővel, új kamerafunkciókkal és zárolt képernyőre pakolható minialkalmazásokkal támad a legújabb robot.

  • Nexus 10 – papírforma szerint

    Az Egyesült Államokban tomboló hurrikán miatt csendben debütált a Samsung és Google kedvező árfekvésű, WQXGA megjelenítővel szerelt táblagépe.

Hirdetés