Szétkapták a Xiaomi Mi 4i-t

Hirdetés

Újdelhiben, nagyszabású rendezvényen mutatta be a Xiaomi legújabb középkategóriás készülékét, az Mi 4i-t, amely első körben Indiában startol el, és kellemes árával csalogathat helyi vásárlókat. A készülék a Mi-4-hez hasonlóan Full HD-s készülék, ám az öthüvelykes megjelenítő alatt nem a Snapdragon 801-es, hanem a felső-középkategóriás Snapdragon 615-ös lapka kapott helyet 16 gigabájtos belső tároló és 2 gigabájt RAM társaságában. Amennyiben érdeklődés mutatkozik iránta, a későbbiekben 64 gigabájtos variáns is érkezhet. A microSD bővítési lehetőség egyébként kimaradt.

Az oldalt és hátul egyetlen műanyag elemmel borított, 5, illetve 13 megapixeles kamerákkal felszerelt Mi 4i-t a PhoneRadarnál máris szétkapták, és a komponenseket, illetve a mobil alapvető tulajdonságait nem más, mint Hugo Barra, a Xiaomi nemzetközi csapatának vezére mutatja be, természetesen angolul. Bepillantást nyerhetünk a készülékházba, valamint előbukkan a 3120 milliamperórás akkumulátor is. A készülék Indiában 60 ezer forint alatt vásárolható meg, ami a fenti specifikációk fényében igencsak baráti ár, így itthon is biztos sokan látnák szívesen a középkategóriás Mi-4 variánst.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi 4i

    A középkategóriás újdonság egyelőre csak Indiában lesz elérhető, de idővel előfordulhat más piacokon is.

  • Érkezik a Windows 10 a Xiaomi Mi-4-re

    A Xiaomi első Windows 10-es eszköze már a piacon van, csak még Android fut rajta. Kémfotósok lencsevégre kapták a Win 10 Technical Preview-t a kínai mobilon.

  • Érkezhet a Xiaomi Mi Note Plus

    Még nagyobb képernyővel mutatkozhat be a Xiaomi csúcskategóriás phabletjének legújabb változata. Az év második felében jöhetnek a gyártó Windows 10-es készülékei.

  • Xiaomi Mi 4 - MInőségi irány

    Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.

Hirdetés