Elstartolt a Mi Note Pro, Indián kívül a Mi 4i

Bár az IDC legfrissebb felmérései szerint az Apple piaci részesedése már magasabb a Xiaomiénál a Kínai Népköztársaságban, erős negyedéve lehet az alig ötéves vállalatnak, a Full HD-s Mi Note után ugyanis elstartolt Lei Junék eddigi legütősebb készüléke, a 4 GB RAM-mal és 1440 x 2560 pixeles megjelenítővel felszerelt, 5,7 hüvelykes Mi Note Pro, amivel a legnagyobb nevekkel is felvehetik a versenyt, főleg ha az állítólag friss Snapdragon 810-es SoC variáns kevesebb hőt termel, mint a korábbi változatok.


A Xiaomi Mi Note nálunk is felbukkanhat, a Mi Note Pro egy ideig még biztosan nem

A másik mai xiaomis hír a középkategóriás Mi 4i-vel kapcsolatos. Az Indiában néhány hete bejelentett, Snapdragon 615-tel felszerelt, Full HD-s okostelefon Tajvanra is ellátogatott, és ott is mindössze 212 dollárt, azaz mintegy 58 ezer forintot kérnek el az öthüvelykes, Android lollipopos masináért. Remélhetőleg mindkét készülék eljut más piacokra is, bár erről a gyártó nem közölt pontos információt.

Azóta történt

  • Indiában is jól megy a Xiaominak

    Hugo Barra, a Xiaomi talán legismertebb embere bejelentette, hogy a harmadik negyedévben hét számjegyű mennyiséget sikerült készülékeikből eladni a világ második legnépesebb országában.

Előzmények

Hirdetés