Újabb MediaTek SoC-s Xiaomi érkezhet

Hirdetés

Korábban már szivárogtak ki információk arról, hogy milyen készülékeket szeretne piacra dobni a Xiaomi, most pedig különféle adatok láttak napvilágot az egyik ilyen modellről. A "Kína Apple-jének" is tartott vállalat a Redmi sorozatot erősítené, a jövőben érkezhet majd a Note 2 és a Note 2 Pro is. Nem csak ezek a termékek jelennek viszont meg, hanem a pletykák szerint Xiaomi H3Y kódnéven emlegetett masina is, amiben egy 64 bites, nyolcmagos processzorral ellátott, valamint 2 GB RAM-mal megtámogatott MediaTek MT6795 SoC duruzsol majd.

Az @upleaks jóvoltából megszellőztetett adatok túl sokat nem árulnak el a kijelzőről, ám minden bizonnyal egy Full HD felbontású panel kerül majd a mobilba. A hátlapon egy 13 megapixeles, Samsung S5K3M2 ISOCELL szenzorral ellátott fényképezővel lehet majd fotózni, az előlapi optika pedig szintén nem lesz rossz, köszönhetően az 5 megapixeles OmniVision OV5670 szenzornak. A H3Y MIUI 6-tal érkezik, méghozzá Android 5.0-ra vagy 5.1-re építve, várhatóan 161 dolláros, azaz előzetes költségek nélkül átszámolva 44 ezer forintos áron.

Előzmények

  • Friss információk a „Xiaomi Mi5" specifikációjáról

    A feltörekvő kínai gyártó idei csúcsmodellje hardveres téren erőteljes lesz, a MIUI továbbfejlesztett verziójával kifejezetten ütős készülék születhet.

  • Szétkapták a Xiaomi Mi 4i-t

    Az Indiában bejelentett, és egyelőre csak Ázsiában megvásárolható Xiaomi újdonságot a gyártó egyik vezetője kívülről-belülről körbemutatja.

  • Megnyomkodtuk a Xiaomi Mi Note-ot is

    A Xiaomi csúcskategóriás phabletjét a Veletechen sikerült végre kipróbálni, és egy új, felső-középkategóriás THL-t is a kezünkbe vettünk a WayteQ standjánál.

  • Xiaomi Redmi 2 - érdemes várni rá

    A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.

Hirdetés