Szeptember 13-án startolhat az iPhone 14

Szögletesebb Apple Watch és új AirPods Pro is érkezhet vele

Az elmúlt évek leglátványosabb formai újításával készül az Apple: eltűnhet az iPhone 14 Pro modellek előlapjáról a sokak által átkozott, ám a remek Face ID miatt mások által éltett noccs, bár a kapszula + kameralyuk kombináció még mindig elég szem előtt marad és vele az állapotsáv is vastagabb lehet.

A négy idei iPhone lehetséges védőüvege
A négy idei iPhone lehetséges védőüvege (forrás: Weibo / PhoneArena) [+]

Nem ez lesz a Pro és a Pro Max egyetlen előnye: az elődök maradhatnak az amúgy remek teljesítmény/fogyasztás metrikával rendelkező, tavalyi Apple A15 Bionic chipnél, ami azért mégsem ideális a magas kezdőár mellett, gyártáskapacitási okokból mindenesetre csak a legdrágább modelleknek juthat a 4 nm-es A16 Bionicból. A PhoneArena szeptember 13-ai startról hallott, ami arra célozhat, hogy az iPhone 14 gyártási komplikációit az Apple rövidtávon megoldja, és persze az eseményre nem csak a négy telefont viszi.

Az Apple Watch Series 8 lehetséges formája
Az Apple Watch Series 8 lehetséges formája (forrás: Jon Prosser / FrontPageTech) [+]

Szeptember közepén debütálhat a régóta várt AirPods Pro folytatása következő generációs aktív zajszűréssel és veszteségmentes formátumok támogatásával, Type-C porton tölthető tokkal. Frissülhet végül az Apple Watch sorozat három új modellel: a sima és az SE mellett az Extreme Edition kifejezetten a kültéri sportokra mehet rá, és ehhez igazodhat kivitele. A FrontPageTech renderképein egyébként ismét laposabb oldalakkal látható a Watch: már tavaly ilyen kivitelű órát várt több forrás, és állítólag nem alaptalanul – csak az Apple egyszerűen eltolta egy évvel a dizájnkorrekciót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés