Még nagyobb lesz az iPhone kamerapúpja

Az idei iPhone-felhozatal tokjairól készült képek járták be a Weibót, megerősítik a 14 Plus érkezését és megmutatják, hogy a Pro Max kamerái még nagyobb helyet foglalnak majd el a hátlapon.

Hirdetés

Két információval szolgál nekünk a DuanRui nevű profilon Weibón és Twitteren is megosztott fotó. Az egyik, hogy megerősíti, a nagyobb méretű iPhone 14 (6,1 hüvelykes képátló az alapnál és 6,7 hüvelyk a nagyobb modellnél) érkezését, melyet az alapmodelltől megkülönböztetendő, állítólag a Max helyett Plus jelzővel lát majd el az Apple.

Egy-egy tok az iPhone 14 család minden tagjához.
Egy-egy tok az iPhone 14 család minden tagjához. (forrás: Twitter) [+]

A másik pedig az, hogy a 13 Pro Max alapból méretes kameraszigetét a 14 Pro Max tovább növeli majd, a két készüléket egymás mellé téve jól látható a különbség. Korábban azt pletykálták, hogy idén az iPhone elhagyja a 12 megapixeles felbontást a hátlapi kamerákról, helyette 48 megapixellel fotóz majd teljes felbontásban, ez állhat a kamerasziget méretkülönbsége között. A forma egyébként marad az elmúlt két évben megismert négyzetes dizájnnál.

A 13 Pro Maxhoz tartozó tok és az állítólag a 14 Pro Maxhoz tartozó tok egymás mellett.A 13 Pro Maxhoz tartozó tok és az állítólag a 14 Pro Maxhoz tartozó tok egymás mellett. A 13 Pro Maxhoz tartozó tok és az állítólag a 14 Pro Maxhoz tartozó tok egymás mellett. (forrás: Weibo) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés