Strapabírónak tűnik a Mi Mix 3 mechanikája

Hirdetés

A mozgó és mechanikus alkatrészekkel szemben mindig felmerül a kétely, hogy konkrétan meddig bírják a strapát. A folyamatos igénybevétel főleg egy mobilnál garantált, a Vivo is minden eszközzel igyekezett bizonyítani, hogy a kiemelkedő kameraszenzor nem jelent kockázatot. Az Oppo pedig a komplett előlapi rendszert pakolta egy kicsúsztatható egységre. Amit a Xiaomi követett.

A Mi Mix 3 esetében a gyártó legalább háromszázezer nyitásra tett ígéretet, ami azért elég kell, hogy legyen a készülék normál élettartamát tekintve, de úgy tűnik, alábecsülte a konstrukció képességeit. Nem is kicsit. A Digital Tail fogott egy Mi Mix 3-at, berakta egy, hát, mondjuk nyitogatógépbe, a szerkezet pedig összesen 600 ezer alkalommal csúsztatta szét a telefont, ami még ezek után is láthatóan kifogástalanul működik. A legjobb tudomásunk szerint független teszt eredményét videó formájában tették közzé saját Weibo oldalukon.

Azóta történt

Előzmények

  • Slider telefon lett a Xiaomi ékköve

    A Mi Mix 3 mindent eltüntetett az előlapról, ami nem kijelző, motorikus kamera helyett pedig az egész készülékház csúsztatható szét. Odabent akár 10 GB RAM lakozik.

  • Gyönyörű videóval bizonyít a Vivo

    A Vivo mindent elkövet, hogy meggyőzze a fogyasztókat a Nex-ben alkalmazott technológia tartósságáról.

  • Tényleg kávamentes lett a Vivo Nex

    Egyaránt 91,24%-os előlap/kijelző aránnyal, de kétféle lapkakészlettel, illetve biometrikus azonosító technológiával mutatkozott be a Vivo Nex és a Nex S vagyis Nex Ultimate a világ leginkább kávamentes készülékeként.

Hirdetés