Sportosabb Watch GT 2 érkezett az új P40 modellekkel

A Huawei Watch GT 2e nem sokban különbözik a névadó készüléktől, de frissebb dizájnt és alacsonyabb árcédulát kapott.

A múlt héten kiszivárgott renderek és specifikáció tökéletesen helytállónak bizonyult, a Huawei Watch GT 2e menetrendszerűen bemutatkozott a P40-es szériával és pont ugyanazt tudja, mint a 46 milliméteres Huawei Watch GT 2 csak kissé dinamikusabb vonalakkal. Az alapmodell bőrszíjjal kifejezetten casual megjelenést nyújt, szilikon pánttal viszont nem mutat idétlenül sportcucchoz sem. A GT 2e-hez egyelőre színes, lyukacsos szíjat kínálnak, kifejezetten sportos megjelenést biztosít.

[+]

A méretkülönbség (53 x 46,8 mm) is csak abból adódik, hogy szélesebb a rozsdamentes acél tokozás és a kijelzőt körülvevő káva, de maga a panel maradt 1,39 hüvelykes, 454 x 454 pixel felbontású AMOLED. A két hetes üzemidőt ismét a Kirin A1-es szett és a 450 mAh-s akkumulátor biztosítja, ami folyamatos GPS edzéskövetéssel 30 órát jelent, Bluetooth fülhallgatóval pedig 24 órán keresztül hallgathatjuk azt a körülbelül 500 számot, amit a 4 GB-os belső tárhely elbír.

A beépített GPS természetesen adott, emellett gyorsulásmérő, giroszenzor, geomágneses érzékelő, és barométer segít a széleskörű aktivitáskövetésben, az 5TM nyomástűrés pedig lehetővé teszi az úszást (medencében és nyílt vízen is). Még a gördeszkázás, sziklamászás és a street dance is regisztrálható a hagyományos mozgásformákon túl.

Az optikai pulzusszenzor mellett véroxigénszint mérő is besegít, elérhetőek a VO2 Max adatok, illetve az alváskövetés hatféle általános alvási rendellenesség detektálásával. A Watch GT 2e fekete és acél tokozással érhető el fekete, piros, menta és fehér szíjjal 200 eurós áron. Itthon 64 ezer forintért lesz elérhető a termék.

Huawei Watch GT 2 Champagne Gold Edition
Huawei Watch GT 2 Champagne Gold Edition

A 42 milliméteres Watch GT 2 új pezsgő arany (Champaigne Gold) verziója pedig 230 euróért mutatkozott be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés