Snapdragon 870-nel újrázhat a Xiaomi Mi 10

A tavalyi csúcsmodell új változata várhatóan épp olyan ráncfelvarrás lesz, mint a Qualcomm frissített lapkája, amit bevet.

Jelenleg nehéz a két Mi 10T-nél jobb ár/érték arányú 5G-s készüléket mondani, ami felüdülés a tavaszi Mi 10 kettős horrorárazása után. Lite és 10i variációban is érkeztek további Mi 10-ek, ha hamarosan újabb bőrt ránthat le a szériáról a kínai vállalat, ha már a Qualcomm a Snapdragon 865-tel ugyanezt tette, írja a Digital Chat Station. Persze a tavalyi Qualcomm lapka ma is bivalyerős, és 3,2 GHz-re húzott teljesítménymagjával a Snapdragon 870 még pár lóerőt kihúz a vasból, szóval jó árazással abszolút életképes ajánlat lehet egy Xiaomi termék, márpedig a forrásoldal 3500 jüanos indításra célzott (160 ezer forint).


Snapdragon 870-nel térhet vissza a tavaszi Xiaomi Mi 10 [+]

Bár kínai fordításból dolgozunk, ami nem mindig pontos, azt olvasni, hogy „máskülönben minden maradhat a régiben”, márpedig ha ez AMOLED panelt jelent a 10T IPS-ével szemben, jó érv lehet a ráncfelvarrás mellett, bőven a Mi 11 ára alatt maradva. Amúgy az Oppo, a OnePlus és a Vivo is ígért Snapdragon 870-re épülő telót, a Qualcomm tehát jól pozicionálta magát vele, csak senki ne gondolja, hogy egy vadi új chipfejlesztésről van szó, amikor azt használó mobilja amúgy teljesen zökkenőmentesen fut.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés