Hirdetés

SE blog: Ingyenesen tölthető a Galaxy on Fire 2

A Fishlabs Entertainment megjelentette az első kiegészítőt népszerű, akciódús, űrkereskedős játékához, az Android platformra elérhető Galaxy on Fire 2-höz. A mai naptól a Galaxy on Fire 2 - Valkyrie kizárólagosan Sony Ericsson Xperia PLAY okostelefonra érhető el az Android Marketen, az appon belüli vásárlás keretében 4,99 USD / 3,99 EUR / 2,99 GBP áron. Ezenfelül minden egyes játékos, aki Xperia™ PLAY készülékkel rendelkezik, 2012. január 1-jéig ingyenesen töltheti le az eredeti Galaxy on Fire 2-t.

A Galaxy on Fire 2 volt az egyik legelső játék, mely megjelent Xperia PLAY készülékre, és azóta is elismerő kritikákat kap" - nyilatkozta Tim Harrison, a Sony Ericsson tartalommarketing és stratégiai igazgatója.

A Valkyrie története ott folytatódik, ahol a Galaxy on Fire 2 véget ért. Miután a szövetségesek győzelmet arattak a gaz Voidok felett, Keith T. Maxwellnek alig van ideje kifújnia magát, máris új, alattomos ellenféllel kell szembenéznie. Míg a Terraiak és a Szürkék legokosabb tudósai minden agysejtjüket csatasorba állítják, hogy új fegyvereket és hiperhajtóműveket fejlesszenek a titkolódzó Deep Science frakció számára, a gátlástalan fegyverkereskedő, Alice több kockázatos és kissé gyanús küldetésre is leszerződteti Keithet. A csalás és intrika szövevényes hálója alakul, és immár semmi sem az, aminek látszik. Keith-nek és szövetségeseinek, valamint ellenfeleinek minden egyes lépése pedig elkerülhetetlenül mennydörgő leszámoláshoz vezet, és még egy váratlan csavart is tartogat az összecsapás.

A Valkyrie-ben a felhasználó a játékot kiegészítő rengeteg új elemhez férhet hozzá. Ilyen a feketepiac, ahol illegális fegyverek és értékes tárgyak óriási kreditösszegekért cserélnek gazdát. Emellett a játékosnak módja nyílik arra, hogy saját űrállomást vásároljon magának: a Kamoo Club néven ismert lebegő bűnbarlangot űrhajók és értékes áruk tárolására használhatja. A Kamoo Clubot a játékból vagy közvetlenül az appból is meg lehet vásárolni 0,99 USD, 0,79 EUR vagy 0,69 GBP áron.

A Valkyrie kiegészítő különleges elemei:

  • Új történet angol narrátorral
  • Új Vossk és Deep Science űrhajók
  • Új fegyverek és felszerelés, többek között célkövető rakéták, bombák, automata lövegtornyok, szerelőrobotok és pajzsok
  • Feketepiaci kereskedőrendszer
  • Kilenc új bolygó négy új naprendszerben
  • Kaamo Club – A játékos saját űrállomása

Azóta történt

Előzmények