2018. május 27., vasárnap

Gyorskeresés

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » Xperia blog rovat

SE blog: Exkluzívan elérhető a Pro Evolution Soccer 2012 az Xperia PLAY-re

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Konami elismert futballjáték-sorozatának legújabb tagja elérhető a játékos Xperia készülékre.

Megjelent az Xperia PLAY készülékre a Pro Evolution Soccer 2012 (PES 2012), a KONAMI elismert futballjátékának újabb darabja. A PES 2012 elődjéhez, a PES 2011-hez képest számos újítást tartalmaz, így a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligencia által vezérelt ellenfelekkel mérkőzhetnek meg, miközben élvezhetik a gyorsabb és kifinomultabb animációt, valamint optimalizált, PlayStation Certified irányítást.A PES 2012 exkluzív UEFA licenceket is kapott, így játszható benne az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga és az UEFA Szuperkupa is.

A PES 2011 népszerű játéknak számított az Xperia PLAY készüléken és jól példázta, mennyire jelentős hozzáadott értéket jelent a sportjátékoknál a kifejezetten erre a célra tervezett játékvezérlő, mivel itt az ügyességhez és a technikához olyan kontroller szükséges, amely lehetővé teszi a gyors reagálást. A PES 2012 ennek a legendás focijátéknak újabb lépcsőfoka, és bizonyítéka azon elkötelezettségünknek, hogy egyedülálló játékvilágot teremtsünk az Xperia PLAY készülékeken” – nyilatkozta Tim Harrison, a Sony Ericsson tartalommarketing és stratégiai igazgatója.

Az Xperia PLAY vonzó platform a játékfejlesztők számára, felhasználói és letöltési szempontból is. A készülék tulajdonosainak 80 százaléka legalább naponta egyszer játszik rajta (ez a Sony Ericsson adatai szerint nyolcszor több, mint más vezető okostelefonoknál), a letöltések 75 százaléka pedig prémium, fizetős tartalom, szemben a más csúcskészülékekre jellemző 25 százalékos iparági átlaggal.

A PES 2012 rövid ideig kizárólagosan az Xperia™ PLAY készülékre lesz elérhető, majd más androidos készülékekre is megjelenik.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.