Hirdetés

2018. október 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Élőben mondja el a Samsung, mi okozta a Galaxy Note7 vesztét

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Samsung

A vizsgálat hivatalos eredményeit kissé korábbra vártuk, viszont hétfőn bizonyosan fény derül a Galaxy Note7-tel kapcsolatos problémák tényleges okára.

Hirdetés

A Samsung NewsRoomban közzétett hivatalos sajtóközlemény alapján a Samsung több hónapnyi, átfogó vizsgálat után január 23-án, Szöulban, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődő sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra a Galaxy Note7-tel kapcsolatos problémák tényleges okát. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a gyártó csúcsphabletjének akkumulátorával vannak gondok, eddig is számos megoldási kísérlet és, egyébként egészen reális teória igyekezett magyarázattal szolgálni.

Elvileg konstrukciós hiba történt már a tervezési szakaszban.
Elvileg konstrukciós hiba történt már a tervezési szakaszban. (forrás: Instrumental)

A magyar idő szerint hétfő éjszaka kezdődő eseményen mind a Samsung belső vizsgálatának eredményei, mind a független szakértői szervezetek jelentései is ismertetésre kerülnek, továbbá, a koreai gyártó új minőségbiztosítási sztenderdjei és az incidens kapcsán újragondolt ellenőrzési és biztonsági protokolljainak elővezetésére is számíthatunk. A sajtókonferencia a világ bármely pontjáról, teljes egészében követhető angol nyelvű élő közvetítés formájában, amely budapesti idő szerint január 22-én, hajlani 2 órakor indul a következő linken:  www.samsung.com/galaxy

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.