2018. május 21., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Alig maradt Galaxy Note7 forgalomban

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Samsung

A Samsung majdnem teljes sikert könyvelhet el,l egalább a Galaxy Note7 visszahívása kapcsán, alig maradt Note7 a felhasználók keze ügyében.

Hirde​t​és

A Samsung Newsroom U.S. közzétette, hogy az akkumulátorproblémák miatt visszahívott Galaxy Note7 készülékek 96%-a visszakerült a felhasználóktól. Ennek folyományaként a U.S. Department of Transportation, lényegében az Egyesült Államok közlekedési minisztériuma visszavonta a légitársaságok tájékoztatási kötelezettségét a Galaxy Note7 készülékekre vonatkozó korlátozásokról.


[+]

A gyártó számos intézkedéssel igyekezett motiválni a felhasználókat a potenciálisan problémás készülékek mihamarabbi visszaszolgáltatására, így több frissítés érkezett, amely a végletekig korlátozta a készülék akkumulátorának tölthetőségét, de számos országban a hálózatról is letiltották a Note7 példányokat. Az Egyesült Államokban a Verizon kínálatából származó készülékeken kívül az összes Note7 esetében frissítéssel gátolták meg, hogy bármilyen szinten tölteni lehessen a készüléket december 19-től. A világszerte hatékonyan foganatosított intézkedéseknek köszönhetően alig maradt veszélyesnek minősíthető Samsung készülék a felhasználók birtokában. A probléma okára vonatkozó hivatalos vizsgálat eredményeit továbbra is várjuk, de valószínű, hogy tervezési hiba történt.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rde​té​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.