Exkluzív információk a Galaxy Buds+-ról

A Sammobile megbízható forrásból jutott a kissé kedvezőtlen információkhoz.

A Samsung Galaxy Buds+ minden bizonnyal a február 11-én megrendezésre kerülő Unpacked eseményen mutatkozik be az új S szériával, viszont a jelek szerint aktív zajszűrés nélkül, hiába számított mindenki a képességek ilyen irányú fejlesztésére. Az idei Buds dizájnja is nagyjából marad, az akkumulátort viszont jelentősen növeli a Samsung.


[+]

Az 58 mAh-s telep helyett a fülesekben 85 mAh-s akkuk dolgoznak majd, amiből elvileg 12 óra folyamatos használatot lehet kihozni, a tok újratöltési kapacitásáról viszont egyelőre nem tudunk sokat, leszámítva az FCC adatait, amelyek mér tavaly sem voltak pontosak. A 85 mAh-val az FCC által regisztrált, összesen 300 mAh sem jön ki, úgyhogy a 600 mAh-s tokot is érdemes fenntartással kezelni. Kivéve a Qi töltést, mert az nyilvánvalóan marad.

A Buds+ nem csak üzemidőben fejlődik elvileg, de a gyenge beszélgetési hangminőségen is javíthat az új mikrofonkiosztás. A korábbi kettővel ellentétben már négy mikrofon áll rendelkezésre, ami szignifikánsan jobb hangminőséget és hangerőt jelenthet. Már csak akkor is, ha az egy (például Tellur Sedna) vagy a kétmikrofonos, de sokat kifogásolt Galaxy Buds képességeiből indulunk ki.

Samsung vezeték nélküli fülhallgató az ALZA.hu-n

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés