Nagyobb akkumulátort kap a Galaxy Buds+

Az FCC adatbázisában megjelenő sematikus kép még nem készpénz, de az akkumulátorkapacitás valószínűleg nőni fog.

Hirdetés

A Samsung jövőre biztosan frissíti a true wireless termékkategóriát is, méghozzá a Galaxy Buds+-szal. Az eszköz megnevezése és, hogy lesz, teljesen biztos, egyelőre az elérhetőségről és a bemutató időpontjáról tudunk a legkevesebbet, de jó eséllyel az S11 szériával együtt érkezik az új, továbbfejlesztett füles is.

A dizájn valószínűleg nem változik, a kodektámogatás kiterjesztése kérdéses, az aktív zajszűrés integrálása viszont elég nyilvánvalónak tűnik. A Buds+ már megjárta a Szövetségi Kommunikációs Bizottságot is, az adatlap alapján pedig nagyobb akkumulátorokra és jobb üzemidőre számítunk. Nem mintha a Buds gyengélkedne ilyen szempontból.

A kép alapján a Qi kompatibilis tok 600 mAh-s akkumulátorral tartja életben az összesen 300 mAh-s füleseket, noha a tavalyi adatok sem voltak teljesen pontosak. 500 és 150 mAh helyett a termék tényleges kapacitása 58 mAh fülenként és 400 mAh a tokban. Mindenesetre a pontatlanság ellenére is úgy tűnik, az akkumulátorkapacitás jelentősen növekedni fog, még ha esetleg nem is közel háromszorosára az egyes fülesek esetében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés