Rengeteg pénzbe kerül a Sony Xperia Pro

Nem mintha ne lenne a piacon hasonló árfekvésű eszköz, de a tavaly bemutatott Xperia Pro technikailag egy Xperia 1 II HDMI csatlakozóval.

A Sony kis híján egy éve mutatta be az Xperia 1 II-t, mellette pedig a professzionális felhasználásra szánt Xperia Pro-t. Az eszköz ugyanakkor nem került piaci forgalomba, egészen mostanáig. A Pro közel egy év után lett megvásárolható az Egyesült Államokban 2499,99 dolláros áron, ami aktuális árfolyamon 741 ezer forint. Ezért jár az 5G kompatibilitás és a HDM port, ami lehetővé teszi, hogy a készülék külső megjelenítőként funkcionáljon Sony Alpha kamerákkal együttműködve.


[+]

A specifikáció egyébként ugyanaz, mint az Xperia 1 II-é, a kamerarendszer is változatlan, az egyetlen különbség a HDMI port és a picit indusztriálisabb, ugyanakkor szerintem roppant tetszetős dizájn. A 21:9 képarányú 4K HDR OLED panel minden bizonnyal megfelelő mobil megjelenítőnek bizonyul majd a profi felvételekhez, de az árazás talán így is egy picit indokolatlannak érződik egy extra csatlakozóval és kicsit markánsabb dizájnnal rendelkező Xperia 1 II-ért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés