Renderképen a Moto Z2 Force

A Lenovo az MWC-n bemutatott Moto G szériával elhagyta a Lenovo megnevezést  és visszahozta az eredeti Motorola márkanevet, így a Moto G5 és Moto G5 Plus itthon már például ekként került forgalomba. A Moto Z2 Play nemrég mutatkozott be még Moto címszó alatt, a meglehetősen belépő szintű, komplett C széria is újdonság, a csúcsmodellek frissített változatairól azonban eddig kevés információ érkezett, kivéve néhány koncepcióképet és egy teljesítményteszt-eredményt.


[+]

Az eddig is biztos volt, hogy a Moto Z sorozat új tagjai is kompatibilisek lesznek az eredeti és az újonnan fejlesztett Moto Modokkal, tehát egyértelmű, hogy a széria csúcsán elhelyezkedő Moto Z Force idei kiadása is rendelkezik ezzel a képességgel. A formaterv tehát nem fog nagy változást mutatni. A Moto Z-ről korábban készült képek viszont kissé eltérőek. A márkajelzés ott a felső kávára került, míg a home gomb formája és struktúrája is másnak tűnik, addig a Z2 Forceról most kiadott képen marad a hagyományos elrendezés.


[+]

A benchmark eredmények alapján természetesen csúcshardverre számítunk mindkét Moto Z2 esetében, ami a Geekbench adatbázisából Snapdragon 835-nek tűnik 4 GB rendszermemóriával, 7.1.1-es Androiddal a vason. Viszont a megjelenés, vagy egyáltalán a bejelentés dátumát továbbra sem tudjuk, de feltehetően még idén nyáron megtörténik a modellváltás. A hátlapon kettős kamerarendszer látszik, ami viszont sehol, az ismét a 3,5 milliméteres jack csatlakozó.

Azóta történt

  • Összezúzná az elvárásokat a Motorola

    Az angolnyelvű előzetes a Moto Z2 Force érkezésére célozgat. A betörhetetlen kijelzős okostelefont július 25-én jelentik be.

  • Bemutatkozott a Moto Z2 Force

    A Motorola márkanév alatt futó phablet egyelőre Amerikában kerül piacra, de mivel nem Verizon-exkluzív lesz, talán európai bevezetésre is számíthatunk.

Előzmények

Hirdetés