Moto Z2 néven tűnt fel egy csúcsmodell a Geekbenchnél

A Lenovo nemrég mutatta be az egészen kompetensnek bizonyult Moto Z Play utódját, a kissé karcsúbb Moto Z2 Playt, valamint a komplett új C szériát. A G5 és G5 Plus már az MWC-n hivatalossá vált, ám a Moto sorozat csúcsgépére, vagy csúcsgépeire továbbra is várunk, méghozzá Evan Blass szerint Moto Z2 megjelöléssel. Történetesen most ilyen néven futott egy kört egy Moto készülék a Geekbenchnél is.


[+]

A tesztprogram adatbázisának találatai alapján folyamatban van a Moto Z2 előkészítése, méghozzá Snapdragon 835-ös lapkakészlettel és 4 GB rendszermemóriával. További információ az Android verzióról derült ki, ami természetesen a legfrissebb, 7.1.1-es Nougat.

Azóta történt

  • Június 27-én (is) visszatér a Motorola

    Alighanem a Moto Z2 lesz a főszereplő a sokadik júniusi Lenovo eseményen, ám nem csak ez, hanem a Motorola márkanév előtérbe helyezése is fontos momentum lesz.

  • Renderképen a Moto Z2 Force

    A Moto Z széria idei verzióiról eddig nem sok információnk akadt, leszámítva néhány kiszivárgott, állítólagos sajtófotót.

Előzmények

  • A Moto Z2 is megmutatta magát

    A hivatalosnak tűnő renderkép főszereplője meglehetősen hasonlít a korábban kiszivárgott Z2 Play-re.

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

Hirdetés