Renderképeken lenyűgöző a Galaxy Z Flip

A forma és a név azonban továbbra sem hivatalos.

Annyit emlegetik mostanság a Samsung hajlítható kijelzős kagylótelefonját, hogy meglepő és sajnálatos volna, ha ilyen mobil nem futna be hamarosan, mondjuk a február 11-ei Galaxy Unpacked eseményen.

A Galaxy Z Flip nem hivatalos renderképe
A Galaxy Z Flip nem hivatalos renderképe (forrás: Letsgodigital) [+]

A készülék ugyanis már élőben is lebukhatott, a Fold 2 és a Galaxy Bloom után elvileg a név is megvan (Galaxy Z Flip), most pedig a Letsgodigital közölt minőségi, persze nem hivatalos render anyagokat.

Bár aprónak a Motorola Razrt éppenséggel nem találtuk a CES-en, mégis könnyebben csúszik a zsebbe a kagylótelefon forma, mint a vaskosabb Galaxy Fold, és a Z Flip is kecsesebbnek, könnyebbnek tűnik.

A Galaxy Z Flip nem hivatalos renderképe
A Galaxy Z Flip nem hivatalos renderképe (forrás: Letsgodigital) [+]

A Galaxy Z Flip (ami továbbra sem hivatalos név, egyelőre az SM-F700F termékkód tűnik megerősítettnek) a Letsgodigital szerint márciusban vagy áprilisban kerülhet európai polcokra a Foldnál olcsóbban, azonban 4G/5G konstrukcióban még mindig borsos, 1600/1750 euró körüli áron. A Fold után a hajlítható kijelzős kagylótelefon is két akkumulátort viselhet, ám a kisebbik mindössze 900 mAh-s lehet. Az aktuális tippek szerint Snapdragon 855 ketyeg majd a karcsú házban, amely összecsukva könnyedén csúszhat a zsebbe és másodlagos kijelzővel értesíthet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés