Kagylótelefon lesz a Galaxy Fold 2

A név még csak feltételezés, a flipes dizájnt viszont maga a Samsung vetítette előre.

Hirdetés

Piaci elemzők szerint 2020-ban vehet lendületet az összehajtható kijelzős termékkategória, és egy gyártó sem kapott műfajon belül akkora visszhangot, mint a Samsung. Most nem csak a dizájnkorrekcióra kényszerült Galaxy Fold formájáról beszélünk: egy éve komoly bemutatón vetítette előre a gyártó nemcsak a formát, hanem a kapcsolódó, alkalmazkodó szoftverfelületet.

Tény, hogy a Foldnál létezik elegánsabb megoldás, mindenesetre már piacon van, úgyhogy a srácok a következő terméken dolgoznak, és bár a fenti videón egy szó nem hangzik el, a mozgókép annál beszédesebb: úgy tűnik, kagylótelefon lesz a következő hajlítható Samsung termék.

A mikor, hol és mennyiért egyelőre olyan kérdéskörök, amelyekkel nem érdemes foglalkozni, ennél érdekesebb jelenleg a fenti képen látható forma, akár 90 fokban történő használattal és ehhez is alkalmazkodó elrendezéssel. Ilyen állapotban a készülék saját maga támasztéka lehet asztallapra téve, avagy fotózáskor önállványként funkcionálhat. A PhoneArena 8,1"-es képátlóra számít nyitott állapotban, úgyhogy a Fold 2 (ha így hívják majd) bőven kínál majd felületet, jócskán megnyúlt képaránnyal. Kíváncsian várjuk a végeredményt, addig pedig a hasonló formájú Razr remake is befut.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés