Hirdetés

Négy színben érkezhet a Galaxy Z Flip

A Samsung-féle hajlítható kijelzős kagylófelefon hamarosan bemutatkozik, a prémium árazás mellé érdekes színekre is számíthatunk.

Hirdetés

Állítólag a Galaxy S20-szériával párhuzamosan, február 11-én mutatkozik be a Galaxy Z Flip, a gyártó második hajlítható kijelzős mobilja, egyben első hajlítható kijelzős kagylótelefonja. A Samsung korábban is szállított luxuskategóriájú kagylómobilokat bizonyos ázsiai piacokra, ám a Z Flip várhatóan egy globális modell lesz, a SamMobile exkluzív információi szerint fekete, arany, lila és ezüst színekben. A koreai piacokon elképzelhető továbbá piros, kék és rózsaszín opció is.

[+]

A jelenlegi információk szerint a Galaxy Foldnál valamelyest olcsóbb, de még így is 400 - 450 000 forintos terméket várhatunk 6,7 hüvelykes Dynamic AMOLED kijelzővel, 3300 mAh-s akkumulátorral, 15W-os gyorstöltéssel és Snapdragon 855+ rendszerchippel a fedélzeten. A Galaxy Z Flip állítólag két darab 12 megapixeles kamerát (normál és ultraszéles), továbbá egy 10 megapixeles szelfikamerát kap, Android 10-re épülő One UI 2.1 kezelőfelülettel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés