2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Rekord negyedév a Xiaomi mögött

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Android Central

Több mint húszmillió mobilt sikerült leszállítani az év második három hónapjában. A cél immáron a százmilliós éves küszöb átlépése, igaz, csak jövőre.

Hirdetés

Lendületben a Xiaomi – pár éve már rövid időre a kínai piac élére álltak, aztán lendületet vesztettek, illetve a riválisok is beleerősítettek. Most viszont ismét remekül állnak a Mi és Redmi készülékek gyártójának mutatói: az idei második negyedévben 23,16 millió okostelefont szállítottak le, ami 70%-kal jobb eredmény az első három hónappal összevetve, írja az Android Central. A siker kulcsa, a vezérigazgató Lei Jun saját bevallása szerint részben az, hogy immáron száznál is több Mi Home szaküzlet található csak a Kínai Népköztársaságban, azaz már nem csak online vásárolhatók meg a Xiaomi sokrétű elektronikus eszközei.


Kitűnő ár/érték aránnyal rendelkezik a Xiaomi Mi 6 [+]

A határokon túl sem lehet panasz: egy év alatt Indiában 328%-kal nőtt az árbevétel, és arról már mi is többször beszámoltunk, hogy a Redmi 4 és a Redmi Note 4 hatalmas siker a világ második legnépesebb országában. Az éves árbevételi cél az idei évre 100 milliárd jüan (4 billió forint), míg jövőre szeretnének 100 milliónál is több okostelefont leszállítani. Ez a kínai gyártók közül eddig csak a Huawei-nek jött össze. Igaz, eddig kétszer.

Előzmények

 • Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?

  A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.

 • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

  A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

 • Xiaomi Redmi Note 4 - takarék-szövetkezet

  A két kiszerelésben elérhető Redmi Note 4-ből a lóerőben szerényebbet, kitartásban viszont annál sikeresebbet teszteljük. A Xiaomi a Note 3-ra is lapot húzott, és még az ár is kedvezőbb lett.

 • Háromféle Redmi 4 mutatkozott be

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.