Prémium kiadást kap az uleFone Future

Hirdetés

Az uleFone egyike azoknak a feltörekvő kínai márkáknak, amelyek a Xiaomi és a Meizu nyomdokaiba kívánnak lépni, bár eddigi tesztjeink alapján van még bőven hely a fejlődésre. Ennek jegyében mutatkozott be néhány hete a Future (jövő) névre keresztelt új készülékük, amelynek gyakorlatilag nincsenek oldalsó képernyőkávái, megkönnyítve az 5,5 hüvelykes, Full HD-s phablet egykezes használatát.

Helio X20-as SoC-vel is elérhető lesz az uleFone Future
Helio X20-as SoC-vel is elérhető lesz az uleFone Future [+]

Az uleFone Future nyolcmagos, Helio P10-es SoC-t kapott 4 gigabájt RAM-mal, 32 gigabájtos belső tárolóval, illetve 8 és 16 megapixeles kamerákkal. Ez önmagában elég ütős kombináció, most azonban újabb variáns érkezését jelentette be a gyártó, még magasabbra téve a lécet. Ez a kiszerelés 128 gigabájtos belső tárolót és tízmagos, Helio X20-as rendszerchipet rejt majd a készülékházban. A kijelző felbontása 1440 x 2560 pixelesre, a hátlapi kameráé pedig 20 megapixelesre nő. A megjelenést és az árakat egyelőre nem közölte a gyártó.

Azóta történt

  • Fém burkolatot kap a Philips újdonsága

    Kiszivárgott sajtófotókon látható az S653H készülék, ami kellemes, bár nem ismeretlen formatervet, valamint Full HD felbontású kijelzőt kaphat.

  • A szelfifotósok álma lehet a Meitu M6

    A készülék nem csak hátulra kapott 21 megapixeles kamerát, hanem elölre is, hardveresen teljesen rendben van, a külső viszont megosztó.

  • uleFone Future - talán majd jövőre

    A gyártó az idei MWC-n mutatta be (majdnem) káva nélküli készülékét, amit kellemes formaterv, elképesztően gyors rendszer és ijesztő minőségi kihozatali arány egyaránt jellemez.

Előzmények

Hirdetés