2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Keret nélküli kijelzős mobilt mutatott be az uleFone is

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Ulefone

Egyre több gyártónál bukkannak fel keret nélküli vagy keret nélküli kijelzőjűnek füllentett mobilok, a videó alapján az Ulefone megoldása nem tűnik rossznak.

Számtalan kisebb kínai gyártó próbálja megmutatni magát az okostelefonok folyamatosan bővülő piacán, a legtöbb ilyen általában nyomtalanul tűnik el a süllyesztőben, néhány cég viszont tényleg jó készülékeket tesz le és nagyra tud nőni. Nem lehet még tudni, hogy az uleFone melyik sorsra jut, hiszen sem a nálunk járt Be Pro, sem a Be Touch 2 nem tudott minket meggyőzni, számos bosszantó hiba tette kellemetlenné a használatukat, egyedül az árazásuk volt kimondottan barátságos. Az idei évre ők is több érdekességgel készültek, a lenti fotón látható Power például specifikáció alapján egy átlagos phabletnek mondható, 190 grammos tömege és 155 x 77 x 9,5 milliméteres dimenziói nem vészesek, ehhez képest viszont belefért egy 6020 mAh kapacitású Sony akkumulátor, amivel jó eséllyel elég komoly üzemidőket lehet majd belőle kihozni. A hardveres alapjait MediaTek MT6753 adja, ára pedig 180 dollár körül alakul, ami kimondottan kedvezőnek tűnik.

Ulefone Power
[+]

A Powernél egy fokkal érdekesebb a Future, aminek fő érdekessége, hogy állítólag valóban oldalkeret nélküli kijelzőt kapott, a lenti videó is ezt óhajtja demonstrálni. A 2.5D lekerekített szélű Gorilla Glass 3 üveggel borított, 5,5 hüvelykes kijelző Full HD felbontású, a rendszer alapjait MediaTek MT6755 (Helio P10) lapka, 4 gigabájt RAM és Android Marshmallow teszik ki, a 32 gigabájtos belső tárolóegysége pedig microSD kártya segítségével bővíthető. A telefon elméletileg támogatja a 800 MHz-es LTE hálózatokat, hátlapjára 16, előlapjára 8 megapixeles kamera került. A beépített akkumulátora 3000 mAh kapacitású.


A fekete és fehér színekben megjelenő phablet 300 dollár körüli áron nyit, ami annak fényében nem kevés, hogy egy uleFone készülékért adjuk ki ezt az összeget, ráadásul még egyéb költségeket is számolhatunk, viszont az ár/érték aránya jónak tűnik, reméljük, hogy ezt nem rontják el olyan optimalizálatlansági és összeszerelési problémákkal, amikkel eleinte találkoztunk.

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​ir​d​eté​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.