Potom fél millió az Oppo Find X2 Pro Lamborghini kiadása

Ez valószínűleg egy Lamborghini tulajdonost nem hat meg, aki a kocsijához passzoló csúcsmobilra vágyik. És különben is. Van ennél drágább iPhone verzió is.

Az Oppo Find X2 és Find X2 Pro mellett a szokásos különleges kiadás is bemutatkozott. Idén is a Lamborghini fémjelzi a luxusmodellt, ami ezúttal tökéletesen megegyezik a Find X2 Próval, a dizájn viszont az autógyártó egy különleges modelljének megjelenését követi. A Find X2 Lamborghini Editiont a limitált példányszámban gyártott Aventador SVJ Roadster ihlette, ami a színvilágban és az anyaghasználatban nyilvánul meg.

A dizájn természetesen visszaköszön a több, mint fél millió forintos pakkban megtalálható kiegészítőkön is. A készülékhez jár egy egyedi tok, valódi vezetékmentes fülhallgató és egy autós töltő is, meg persze a 65 wattos SuperVOOC 2.0 hálózati töltőfej. Idén ugye nem nagyon volt hova fokozni a töltésteljesítményt. A készülék burkolata ugyanolyan szénszálas anyagból készült, mint ami az Aventador belső terében is dominál, specifikáció tekintetében viszont nincs eltérés a háromszázezres és a közel duplájába (560 ezer forint) kerülő készülék között.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés