Füst és keréknyom maradt a Find X Lamborghini kezdőkészlete után

Ha nem lenne a motorikusan kiemelkedő első-hátsó kamerákat használó Oppo Find X kellően különleges, bejelentették annak Lamborghini Edition luxuskiadását, ami az egyébként is borsos, 1000 eurós alapárat 1700-ra tornázta fel (550 ezer forint). Nem a szinte  teljesen kávamentes kivitel ennek a variációnak az érdekessége, hiszen az alapmodell is pont annyira képernyődomináns, plusz közös a Snapdragon 845 SoC, illetve a fémházas dizájn, elöl-hátul lekerekített üveglappal.


A Lamborghini Edition luxuskiadás, ahhoz passzoló árcímkével [+]

A Lamborghini Edition személyében debütál az Oppo 50 wattos SuperVOOC gyorstöltési technológiája, amely az eddig sem lassú VOOC-ra is rálicitál: a különkiadás 3400 mAh-s akkumulátorát (egészen pontosan két 1700 mAh-s telepét) 35 perc alatt feltölti. Ha ez sem volna elég meggyőző, a szénszálas festés a hátlapi védőüveg alatt, avagy az Automobili Lamborghini logó kellő esztétikai löketet adhat egy vagyon elköltésére, cserébe pedig 8 GB RAM és 512 GB-os tároló jár.


A Lamborghini Edition saját témát jelenít meg 6,42"-es AMOLED kijelzőjén [+]

Kínában pedig, ahol az első készlet elérhetővé vált, meg is jött a vásárlókedv: négy másodperc alatt elkelt az első szállítmány. Ebben nyilván közrejátszott, hogy alighanem szűkös volt a kezdőkészlet, azt pedig nem volt nehéz lerabolni, de tény, hogy az egyébként is különleges Find X különkiadása igazán egyedi darab, és kicsi az esély rá, hogy egy ugyanolyan szembejöjjön az emberrel az utcán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés