2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A Xiaomié lehet az első Snapdragon 845-ös mobil

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT 168

A kínai gyártó is készül a barcelonai MWC-re, ám akár már előtte lehullhat a lepel a Mi Mix 2s-ről, új generációs Qualcomm lapkával.

Hirdetés

Az egyik legkirályabb kávamentes mobilt volt tavaly a Xiaomi Mi Mix 2, amely az elődje méretbeli problémáit és a rossz beszélgetési hangminőséget is orvosolta. Nem jött ugyan még el az idő a folytatásra, az MWC környékén ugyanakkor befuthat a phablet felturbózott változata, méghozzá elsőként bevetve a Snapdragon 845-ös SoC-t.

A Mi Mix 2 a dobozban mellékelt védőtok mellett
A Mi Mix 2 jó tulajdonságaira épülhet az MWC környékére vánt Mi Mix 2s [+]

Közvetlenül az MWC előtt, február 25-én elvileg a Samsung is a fenti rendszerchippel (plusz az Exynos 9810-zel) készül leleplezni a Galaxy S9 párost, ám az IT 168 szerint a Xiaomi őket is beelőzheti a Mi Mix 2s premierjével, elég komoly marketingértéke van ugyanis valamiben elsőnek lenni, lásd a Vivo X20 Plus UD esetét a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval. Más kérdés, hogy akárcsak az, a Mi Mix 2s is egy létező modell felturbózása lehet, a Xiaomi készüléke mindenesetre ráduplázhat a hátlapi kameraszenzorra, vertikális lencseelrendezéssel és dual pixel autofókusszal.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.