Óriási az érdeklődés Dél-Koreában a Galaxy S8 iránt

Hirdetés

Nem zárult túl rózsásan a Samsung mobilos részlegének tavalyi ünnepi szezonja, a Galaxy S8 és az S8+ azonban gyorsan feledtetheti a Note7 (ideiglenes) bukását, és ha az első számoknak hinni lehet, a közönség már el is feledkezett az elfüstölt phabletről. A Business Korea szerint a Samsung otthoni piacán 5,5-ször annyi előrendelés érkezett az S8 duóra az előrendelés első 48 órájában, mint tavaly a két S7-re, de az 550 ezres szám a remekül nyitó Note7 mutatóit is 150 ezer darabbal lepipálta.

QHD+ Super AMOLED kijelző mindkét verzióban (570 és 529 ppi)
Dél-Koreában óriási az érdeklődés a két Galaxy S8 variáns iránt, pedig még csak előrendelhető [+]

Dél-Koreában a szolgáltatóknál is nagy kereslet mutatkozik az egyelőre előrendelési fázisban lévő phabletek iránt, és alighanem szükség lesz a kávamentesített QHD+-os mobilok 20 milliós, kezdeti készletére. A sikerből a bőkezű előrendelési akciók is kivehetik a részüket, plusz a Samsung hazai piacán a repülőgép társaságok és egyéb cégek is komoly szerepet vállalnak a reklámkampányban. Az S8 egyik legfontosabb szoftveres újdonsága a még gyerekcipőben járó Bixby asszisztens, amely első körben angol és koreai nyelveken fog működni, de a SamMobile megtudta, hogy a negyedik negyedévben a német támogatás is befuthat.

Azóta történt

  • Miért bántod a Galaxy S8-at?

    Az új Samsung csúcskészüléknek késsel nekimentek, megfőzték és a végén még le is ejtették, amihez egy piros iPhone asszisztált. Csak erős idegzetűeknek!

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?

    Az iFixit a Samsung Galaxy S8 otthoni szerelésének nehézségeit is megvizsgálta, amikor benézett az Infinity Display alá.

Előzmények

Hirdetés